A.IDENTIFY

GÉPI LÁTÁST BIZTOSÍTÓ RENDSZER​

Személyek, háromdimenziós tárgyak, mesterséges intelligenciával támogatott felismerésére alkalmas keretrendszer.

A mesterséges intelligencia előnyeire építjük a gépi látást biztosító megoldásunkat. Segítségével automatizálható a háromdimenziós tárgyak felismerése, ami lehetővé teszi a termeléshez kapcsolódó termék minőségellenőrzést, illetve az egyes eszközök meghibásodásának azonosításával a további károk megelőzését.

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

A.IDENTIFY 

A szoftverrel a nagy odafigyelést, de kisebb tudást igénylő, monoton munkák automatizálhatóak, azaz egyszerűbbé, költséghatékonyabbá válnak a folyamatos figyelem, ellenőrzés megteremtése mellett.

A rendszer az általa megtanult mintázatok alapján gépi tanulási algoritmusok alkalmazásával képessé válik az egyedi azonosításra (ebben az esetben legyen szó akár élő személyek arcfelismeréséről is), a kategóriafelismerésre (pl. a kameraképen látható tárgyak felismerése), minőségellenőrzésre (az előzetesen megadott mintadarabtól való apró eltérés vagy nem odaillő tárgy felismerése a gyártószalagon).

Megoldásunkat azon szervezetek, vállalatok is képesek kihasználni, ahol nem rendelkeznek programozói ismeretekkel, valamint nem jártasak a gépi tanulás és a neurális hálózatok területén. A kialakított, testre szabható felhasználói felületnek köszönhetően a rendszert egy átlagos felhasználó is képes beállítani.

A 2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00445 számú projekt a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból biztosított támogatással, a PIACVEZÉRELT KUTATÁS-FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS PROJEKTEK TÁMOGATÁSA pályázati program finanszírozásában valósult meg.

keressen minket

elérhetőségeink 

Szívesen meghallgatjuk Önt és beszélgetünk Cégük elképzeléseiről.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 1. torony 5. emelet

VAGY

ÍRJON akár innen