AB CONSULTING GROUP ZRT.

Az egyediség színtere

Az AB Consulting Group Zrt-nél hisszük, hogy hosszútávú üzleti sikerek elérése csak elégedett munkatársakkal lehetséges. Ezért fontos számunkra, hogy kollégáinknak egy olyan változatos, sokszínű, inspiráló munkakörnyezetet tudjunk biztosítani, melyben lehetőségük van képességeik fejlesztésére, és ahol eredményeiket elismerik.
A 2020-as év világszerte hatalmas befolyásolással volt a munkaerőpiacra. Az AB Consulting Group Zrt. a járvány okozta makrogazdasági nehézségek ellenére is bővítette munkavállalói állományát kezdő és tapasztalt kollégákkal egyaránt.
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy munkavállalóink biztonságban érezhessék magukat és kompetenciáikat kamatoztathassák a napi munkavégzés során. Pozitív légkörben, folyamatosan a megoldás keresésére törekedve, az értékalapú együttműködést tartjuk szem előtt.
Cégünkhöz 2020-ban csatlakoztam Irodavezető pozícióban, ahol küldetésemnek tekintem ennek a környezetnek létrehozását, amelyben mindenki a tudása legjavát adhatja. Nagyon fontosnak tartom a munka-magánélet egyensúlyát, a karrierút megteremtését az életünkben, illetve azt, hogy alkossunk valami egyedit és hasznos részei legyünk egy szervezetnek. Ezeknek a céloknak a legjobb színtere úgy gondolom az AB Consulting Group.

MIÉRT AZ AB CONSULTING GROUP?

Segítünk elkezdeni

Nem hagyunk magadra! Mentoraink folyamatos szakmai támogatást biztosítanak a számodra, így hamar leküzdheted az esetleges akadályokat.

MODERN TECHNOLÓGIÁK

Folyamatosan lépést tartunk a változásokkal, lehetőséget biztosítunk az önképzésre, így mindig up-to-date lehetsz.

Fiatalos csapat

Vidám és őszinte légkörben dolgozhatsz, leendő kollégáid segítőkészek és támogatóak lesznek veled.

Izgalmas projektek

Olyan feladatokban lehet részed, amikben kiteljesedhetsz és sikereket érhetsz el.

Milyen technológiákkal dolgozunk leginkább?

ABAP
0%
JAVA
0%
FIORI UI / JAVASCRIPT
0%
PYTHON
0%
EGYÉB
0%

KOLLÉGÁINK mondták

Altmár Borka

„Számomra fontos, hogy izgalmas és értékteremtő munkát végezhessek, ami közben folyamatosan tudok fejlődni. Az AB Consulting Group-nál lehetőségem van így dolgozni. Változatos projektekben vehetek részt, amik eredményeként hozzájárulhatok ügyfeleink hatékonyabb működéséhez. Számos területen gyűjthetek tapasztalatot és rengeteg értékes szakembertől tanulhatok. Ráadásul mindezt szuper hangulatban tehetem 😊"

Altmár Borka
SAP Tanácsadó
Mike_Zoltán

„Közel 15 éve csatlakoztam a céghez junior SAP fejlesztőként, majd az évek elteltével SAP fejlesztéssel akartam továbbra is foglalkozni, így tudásomat fejlesztve SAP technológiai hátérrel szenior szintre kerültem. Hosszú ideig a cég demo SAP rendszereit is én működtettem, illetve koordináltam az egyéb IT rendszerek üzemeltetését is. A cég mindig nyitott volt az új SAP termékek kipróbálására és azok pilot projektként ügyfél oldali bevezetésére. Kreativitásomnak mindig teret engedett a cég, ez az, ami motivál a mindennapokban. 😊”

Mike Zoltán
Senior SAP Fejlesztő
IMG_20200521_173146

"Az AB Consulting Groupnál lehetőséget kaptam arra, hogy tudásomat a tanácsadói világban is próbára tegyem, ugyanakkor más szakterületeken is bővíthetem ismereteimet. Fiatalos környezetben, energikus és támogató munkatársakkal dolgozhatok olyan projekteken, amik folyamatosan izgalmas kihívásokat jelentenek számomra, és ösztönzőleg hatnak további ismeretek és tapasztalatok megszerzésére"

Fehérváriné Uhrinyi Krisztina
SAP Tanácsadó
2021-07-19-15-04-57-479

"Mindig is az volt a legfontosabb, hogy életem során legyen egy olyan munkám, amit szeretek, és élvezettel csinálom. Az AB Consulting Groupnál ez megvalósult, ezentúl a cégnél adott még a hosszútávú szakmai fejlődés és a remek légkör is. Munkám során rengeteg izgalmas kihívással találkozom, és az időmet is rugalmasan oszthatom be."

Kamaridisz Kiárá
SAP Fejlesztő

Csapatunk

Aktuális pozíciók

SAP FI TANÁCSADÓ

SAP tanácsadással, egyedi fejlesztéssel és innovatív technológiai megoldásokkal foglalkozó IT cégünk, új munkatársat keres az alábbi pozícióra: SAP FI tanácsadó Feladatok Szakmai támogatás nyújtása az

Elolvasom a hirdetést »

SAP BUSINESS ONE KONZULENS

SAP tanácsadással, egyedi fejlesztéssel és innovatív technológiai megoldásokkal foglalkozó IT cégünk, új munkatársat keres alábbi pozícióra: SAP Business One konzulens Feladatok Szakmai támogatás nyújtása az

Elolvasom a hirdetést »

SZÍVESEN CSATLAKOZNÁL? 

KÜLDD EL ÖNÉLETRAJZOD ÉS MEGKERESÜNK!