AB CONSULTING GROUP ZRT.

Az egyediség színtere

JÓZSA TEODÓRA

Irodavezető

Az AB Consulting Group Zrt-hez 2022-ben csatlakoztam. Fő tevékenységeim közé tartozik a HR, az irodavezetői feladatok és cégünk minőségirányítási rendszerének működtetése. Küldetésem munkavállalóink számára megteremteni azt a stabil és motiváló környezetet, amelyben tudásuk legjavát adhatják nap mint nap, és amellyel partnereinkre is pozitív hatást tudunk gyakorolni.
Az AB Consulting Group Zrt-nél hisszük, hogy hosszútávú üzleti sikerek elérése csak elégedett munkatársakkal lehetséges. Ezért fontos számunkra, hogy kollégáinknak egy olyan változatos, sokszínű, inspiráló munkakörnyezetet tudjunk biztosítani, melyben lehetőségük van képességeik fejlesztésére, és ahol eredményeiket elismerik.
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy munkavállalóink biztonságban érezhessék magukat és kompetenciáikat kamatoztathassák a napi munkavégzés során. Pozitív légkörben, folyamatosan a megoldás keresésére törekedve, az értékalapú együttműködést tartjuk szem előtt.
Cégünknél többek között az őszinteség, a megoldásra való törekvés, az emberközpontúság, a tisztelet és a profizmus jelenik meg tudatos alapértékek formájában a mindennapjaink során.
Csatlakozz te is, és fedezd fel a lehetőségeidet!

MIÉRT AZ AB CONSULTING GROUP?

Segítünk elkezdeni

Nem hagyunk magadra! Mentoraink folyamatos szakmai támogatást biztosítanak a számodra, így hamar leküzdheted az esetleges akadályokat.

MODERN TECHNOLÓGIÁK

Folyamatosan lépést tartunk a változásokkal, lehetőséget biztosítunk az önképzésre, így mindig up-to-date lehetsz.

Fiatalos csapat

Vidám és őszinte légkörben dolgozhatsz, leendő kollégáid segítőkészek és támogatóak lesznek veled.

Izgalmas projektek

Olyan feladatokban lehet részed, amikben kiteljesedhetsz és sikereket érhetsz el.

Milyen technológiákkal dolgozunk leginkább?

ABAP
0%
JAVA
0%
FIORI UI / JAVASCRIPT
0%
PYTHON
0%
EGYÉB
0%

KOLLÉGÁINK mondták

Csapatunk

Aktuális pozíciók

SAP BÁZIS TANÁCSADÓ

SAP tanácsadással, egyedi fejlesztéssel és innovatív technológiai megoldásokkal foglalkozó IT cégünk új munkatársat keres az alábbi pozícióra: SAP BÁZIS TANÁCSADÓ Feladatok: Különböző SAP rendszerek telepítése,

Elolvasom a hirdetést »

Junior projektmenedzser

SAP tanácsadással, egyedi fejlesztéssel és innovatív technológiai megoldásokkal foglalkozó IT cégünk, új munkatársat keres alábbi pozícióra: Junior Projektmenedzser Feladatok: SAP, illetve nem SAP rendszerbevezetési és

Elolvasom a hirdetést »

SAP FI tanácsadó

SAP tanácsadással, egyedi fejlesztéssel és innovatív technológiai megoldásokkal foglalkozó IT cégünk új munkatársat keres az alábbi pozícióra: SAP FI TANÁCSADÓ Feladatok: Projektekben való aktív részvétel:

Elolvasom a hirdetést »

SAP FI-CA Tanácsadó

SAP tanácsadással, egyedi fejlesztéssel és innovatív technológiai megoldásokkal foglalkozó IT cégünk, új munkatársat keres SAP FI-CA Tanácsadó pozícióra: Feladatok: Projektekben való aktív részvétel: ügyféligények felmérése

Elolvasom a hirdetést »

SAP CO TANÁCSADÓ

SAP tanácsadással, egyedi fejlesztéssel és innovatív technológiai megoldásokkal foglalkozó IT cégünk, új munkatársat keres az alábbi pozícióra: SAP CO TANÁCSADÓ Feladatok: Szakmai támogatás nyújtása az

Elolvasom a hirdetést »

SZÍVESEN CSATLAKOZNÁL? 

KÜLDD EL ÖNÉLETRAJZOD ÉS MEGKERESÜNK!