BOOS

Foglalási rendszer

Lehetővé teszi a vállalat erőforrásainak online megjelenítését, foglalását, kihasználtságának naprakész riportolását.

A több, de korlátozottan elérhető ingatlannal, ingósággal, illetve erőforrással (például terem, kulcsos autó, projektor) rendelkező szervezeteknél gyakran kérdés, hogy miként lehet ezek foglalását hatékonyan menedzselni, az erőforrásokat hatékonyan kihasználni. Erre ad választ az egyedi fejlesztésű foglalási rendszerünk. A megoldás prototípusát az egyik jelentős fővárosi egyetem számára készítettük, és a pozitív visszajelzések alapján döntöttünk úgy, hogy továbbfejlesztett változatát kész rendszerként is kínáljuk.

TEGYE HATÉKONNYÁ MŰKÖDÉSÉT

BOOS 

A rendszer különleges igényeket is kezel, emellett igény esetén, akár értékeléseket is képes gyűjteni a felhasználói elégedettségről. A foglalási rendszer kiváló integrációt biztosít SAP alaprendszerekkel.

A foglalási rendszer kiváló integrációt biztosít SAP alaprendszerekkel, így a teljes értékű szolgáltatáson felül megkönnyíti pl. a pénzügyi, a logisztikai, a karbantartási adminisztrációt is.

Az egyedi fejlesztésű megoldásunk nagyméretű cégek belső foglalási igényeire (pl. autó igénylés gépjárműflottából), valamint akár kölcsönzési webshop feladatok ellátására szintén tökéletes választás.

Az alkalmazás többek között lehetővé teszi, hogy:

Az előzetes regisztrációt követően a szervezeten kívüli igénybevevők kiválasszák, lefoglalják az igényeik szerinti termeket, sporteszközöket, ezekhez egyedi kéréseket rögzítsenek, online fizessenek érte, akár kedvezményt biztosító kuponokat használjanak, és a tranzakció megtörténtekor kapott QR kóddal azonosítva belépjenek a szervezet területére és így férjenek hozzá a megrendelt szolgáltatáshoz
Belsős munkatársak adott esetben akár fizetés nélkül foglaljanak le erőforrásokat, és további funkciókat, az eszközök rendelkezésre állására vonatkozó információkat (pl. az egyes eszközöket ki foglalja, mikor) érjenek el.
Az adminisztrátor szerepű felhasználók elemzéseket futtassanak, így többek közt a kihasználtságról, a megtérülésről azonnali információkat biztosítsanak a döntéshozók számára.

keressen minket

elérhetőségeink 

Szívesen meghallgatjuk Önt és beszélgetünk Cégük elképzeléseiről.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 1. torony, 5. emelet

VAGY

ÍRJON akár innen