ÜZLETI TANÁCSaDáS

Az üzleti vállalkozások kiemelt célja, hogy az értékteremtő tevékenységük megvalósítása minél hatékonyabban, felesleges kitérők nélkül, a társaság működéséhez igazodóan történhessen meg. Ebben segítenek az általunk implementált és üzemeltetett vállalatirányítási rendszerek és az üzleti folyamatok kialakításában kellő jártasságot szerzett tanácsadóink. Ehhez teljes folyamatok átalakítását vagy éppen adott üzleti probléma okainak feltárást és megoldását is vállaljuk.
Ennek részeként megbízásunk esetén

MIKOR VAN ÜZLETI TANÁCSADÁSRA SZÜKSÉGE?

  • Ha azt tapasztalja, hogy versenytársaihoz képest magasabb költséggel vagy kevésbé tervezhetően képes az Ön vállalata termékeit előállítani, szolgáltatásait megvalósítani.
  • Ha szeretné hatékonyságát növelni, de nem tudja, hol kezdjen hozzá.
  • Ha látja, hogy hol lehetne javítani, de ehhez a belső erőforrásai nem elégségesek.

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Az Ön kulcs munkatársaival, vezetőivel együttműködve, adott esetben a vállalatirányítási rendszerére támaszkodva felmérjük az Ön társaságának működési folyamatait, azonosítjuk a lehetőségeket, megoldási változatokat és támogatjuk Önt a kiválasztott megoldás bevezetésében is.

miért vagyunk mi a legjobb választás önnek?

Senior tanácsadói csapatunk számos iparágban és a közszféra több szereplőjénél is bizonyította rátermettségét komplex működési problémák okainak feltárásban és megoldásában. Munkatársaink együttműködése, felkészültsége segíthet Önnek is megtalálni a potenciális versenyelőnyöket, üzletfejlesztési lehetőségeket is, de támogathatja akár a napi működési hiányosságok megszüntetését is.