SAP TANÁCSADÁS

Az SAP megoldások rendszerfrissítését, egyedi igényekre szabását az SAP tanácsadási szolgáltatásaink tartalmazzák. Legyen az kisebb méretű projekt vagy a digitális átalakulás legfontosabb mérföldköve, számunkra a siker mértéke az elért eredmény.
Az SAP tanácsadás keretében vállaljuk többek között:

MIKOR VAN SAP TANÁCSADÁSRA SZÜKSÉGE?

Amennyiben vállalata akár az egyre szélesedő SAP termék-, szolgáltatásportfólió valamely új elemének bevezetését, testreszabását, alkalmazását tervezi, akár egy már használatban lévő komponens, felhasználási mód mentén tervez változásokat, úgy Önnek SAP tanácsadásra lehet szüksége.

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

A feladat jellegének, méretének, komplexitásának megfelelően segítünk megválasztani az optimális együttműködési formát, kereteket. Az érinett üzleti folyamatok elemzését, megértését követően megtervezzük, dokumentáljuk a szükséges módosításokat, az azokhoz vezető lépéseket. Vállalata szakértőivel közösen végrehajtjuk azokat, majd a teszteléseket, az új megoldás átadását követően támogatjuk annak zökkenőmentes üzleti használatbavételét, napi üzemeltetésre átadását.

miért vagyunk mi a legjobb választás önnek?

Felkészült kollégáink, rugalmas szervezetünk igyekeznek minden esetben a vállalata számára optimális műszaki megoldást, együttműködési kereteket megtalálni, biztosítani, legyen szó egy komplex projekt keretében történő teljeskörű vállalatirányítási rendszer bevezetésről vagy egy már használatban lévő SAP modult érintő kisebb módosítás megtervezéséről, végrehajtásáról, működésének biztosításáról.