SAP BEVEZETÉS

A digitális transzformáció egyik legfontosabb lépése egy központi digitális mag, a napi működést, alapfolyamatokat támogató vállalatirányítási rendszer felépítése, bevezetése egy vállalat életében.
Az SAP piacvezető szereplőként ma már nem csak ennek a digitális magnak a kialakításához, hanem a teljes köré épülő digitális vállalathoz kínál egymással jól integrálható építőelemeket, megoldásokat. Ezen a palettán egyaránt megtalálhatók a speciális igényeket kiszolgáló kiegészítő üzleti modulok, a kor kihívásaira rugalmas válaszokat biztosító technológiai újdonságok, keretrendszerek vagy épp a magas rendelkezésre állású, nagy teljesítményű működés alapjául szolgáló új generációs HANA adatbázis.
Legyen szó néhány tíz fős magyarországi KKV- ról vagy egy sok ezer alkalmazottat számláló multinacionális nagyvállalatról, az SAP szoftverei között mindenki megtalálja a méretéhez, lehetőségeihez, szűkebb piaci környezetéhez leginkább illeszkedő, abban számára valódi versenyelőnyöket biztosító innovatív, költséghatékony megoldásokat. Ahogy vállalatának mérete, úgy a választott megoldás működési, üzemeltetési hátterének kialakítása sem jelenthet számunkra akadályt, akár a saját informatikai környezetében telepítetten tervezi megvalósítani, akár szolgáltatási modellben, felhő alapon kívánja igénybe venni. Szakértő tanácsadó, fejlesztő csapatunk naprakész termékismerettel, testreszabott bevezetési módszertannal és nem utolsó sorban sok évtizednyi tapasztalattal, rugalmasan képes támogatni vállalatát a digitalizáció felé vezető úton.

MIKOR VAN SAP BEVEZETÉSRE SZÜKSÉGE?

Lépjen vállalata a digitális átalakulás bármely fázisába, legyen szüksége akár egy teljesen új vállalatirányítási rendszerre, akár csak egy új komponensre, modulra, Önnek szakértő segítségre, megbízható partnerre lehet szüksége a cége számára legkedvezőbb megoldás(ok) kiválasztásához, azok vállalata napi folyamataihoz, meglévő infrastruktúrájához történő illesztéséhez.

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Vállalata szakértőivel közösen átvilágítjuk, megértjük annak napi működését, folyamatait, kiválasztjuk az azokhoz legjobban illeszkedő megoldásokat, komponenseket, megtervezzük az implementálásukhoz, magabiztos használatbavételükhöz vezető teljes utat, projektet és biztos kézzel végig vezetjük azon vállalatát egészen a kulcsra kész rendszer átadásáig.

miért vagyunk mi a legjobb választás önnek?

Az AB Consulting Group Zrt. a magyarországi SAP piac immár több mint 15 éve stabil, megbízható szereplőjeként rendelkezik mindazokkal a erőforrásokkal, tapasztalatokkal, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres SAP bevezetéshez. Ezt 400+ lezárt projekt, 40+ támogatott rendszer, valamint 120+ elkötelezett szakértőnk is bizonyítja.