PROJEKTMENEDZSMENT

Projektmenedzsment szolgáltatásunk keretében irányítjuk az IT- projekteket, jó gazdaként vigyázunk annak idő- és költségkereten belüli megvalósítására, sikerére. Ehhez felhasználjuk a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlatokat, legfejlettebb projektmódszertanokat.
Kiemelt szolgáltatásaink:

MIKOR VAN projektmenedzsmentre SZÜKSÉGE?

A választ a projekt általános definíciójában találjuk: A projekt egy egyszeri, időszaki vállalkozás egy egyedi cél (pl. termék vagy szolgáltatás) megvalósítására. Amikor vállalata a napi operatív működésétől eltávolodva, azzal párhuzamosan ilyen célt tűz ki maga elé, úgy projektmenedzsmentre van szüksége az erőforrások összehangolt, kontrollált működtetéséhez, egyedi céljának hatékony, sikeres megvalósításához.

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

A megbízó szakembereivel közösen elemezzük, megértjük a feladatot, projektkörnyezetet. Ezt követően közösen meghatározzuk a tervezett projekt céljait, sikerkritériumait, beazonosítjuk az ismert kockázatokat, felállítjuk a projektszervezetet, kialakítjuk a projekt kommunikációs, dokumentációs rendjét. Megtervezzük, irányítjuk, felügyeljük a projektet az előkészítéstől a tervezésen, megvalósításon keresztül egészen annak sikeres lezárásáig.

miért vagyunk mi a legjobb választás önnek?

Szakembereink több évtizedes, valós projektkörnyezetben szerzett gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Az észszerűen megválasztott módszertani elemek következetes alkalmazásán túl talán ez lehet a sikeres projektmenedzsment egyik legfontosabb tényezője, kulcsa. Megfelelő tapasztalat birtokában kollégáink időben felismerik a kockázatokat és rendelkeznek az azok hatástalanításához szükséges eszköztárral, elméleti/gyakorlati felkészültséggel, biztosítva projektjének sikerét.