ALKALMAZÁSTÁMOGATÁS

Támogatási szolgáltatásaink igénybevételével ügyfeleink magas rendelkezésre állás és gyors reakcióidő mellett vehetik igénybe hibakezelési, rendszerüzemeltetési és fejlesztési eszköztárunkat.
Szolgáltatásunk részeként az alábbiakat biztosítjuk ügyfeleink részére:

A támogatási szolgáltatások biztosításához helpdesk rendszert üzemeltetünk, illetve munkatársaink a bejelentéseket e-mailen és telefonon is fogadják. Szolgáltatásainkhoz tartozóan a válaszidők, valamint az igényelt további szolgáltatás minőségi mutató elvárt értékét SLA megállapodásban rögzítjük, amelynek teljesülését az érintett Ügyfelek bevonásával havonta közösen értékeljük.

Szolgáltatási szint vállalásunk a hibakezelés mellett kiterjed a változáskérések teljesítésére is, amely Ügyfeleink számára biztosítja a kiszámíthatóságot és a SAP rendszerek folyamatos működését. Igény esetén a normál irodai munkaidőn túlmenően is biztosítjuk szolgáltatásaink elérhetőségét, támogatva ezzel az üzletileg kritikus időszakok kezelését.

MIKOR VAN ALKALMAZÁS TÁMOGATÁSRA SZÜKSÉGE?

  • Ha SAP rendszerének napi üzemeltetése során akadályokba ütközik.
  • Ha üzleti folyamatainak SAP alkalmazás szintű támogatása nem megoldott.
  • Ha fontos Önnek az állandó, stabil rendelkezésre állás és konzisztencia.

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

A szolgáltatás bevezetésekor közösen meghatározzuk az elérendő szolgáltatási szinteket, az egyes SAP modulok, illetve a bázis szolgáltatások elvárt működését, meglévő problémáit.

Kompetens tanácsadóink az alkalmazásüzemeltetés során biztosítják a rendszer folyamatos elérhetőségét, naprakészségét, a kisebb változtatási igények gyors megvalósítását, az üzleti területek támogatását, illetve a további bővítési lehetőségek közös meghatározását is.

miért vagyunk mi a legjobb választás önnek?

Az üzemeltetési feladatokban az AB Consulting Group Zrt. teljes tanácsadói csapata részt vesz, így az Ön rendszeréhez dedikált tanácsadók is naprakész tudással rendelkeznek és folyamatosan elérhetőek, hogy az Ön SAP rendszere az elvárt rendelkezésre állással és teljesítménnyel legyen elérhető üzleti céljainak teljesítéséhez.