ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS

A korábbi ABAP nyelv mellett a Java alapú megoldások is egyre nagyobb szerepet kapnak az SAP új generációs termékeiben, megoldásaiban. Ezzel a fejlődéssel lépést tartva, szolgáltatási palettánkon az ABAP mellett immár a Java/JavaScript alapú fejlesztések, kompetenciák is kiemelt helyet foglalnak el – legyen szó akár Fiori UX fejlesztésről vagy microservice alapú architektúrák backend oldali kialakításáról.
Szolgáltatási palettánkon az ABAP fejlesztések mellett megtalálhatók a(z):

Mikor van alkalmazás fejlesztésre szüksége?

Amennyiben vállalata meglévő SAP rendszerének funkcionális bővítését, módosítását tervezi – legyen szó egy űrlapról, riportról, interfészről vagy akár egy komplex folyamat kialakításáról – úgy fejlesztésre, külső fejlesztőkre lehet szüksége. Hasonlóképp egyedi alkalmazás fejlesztésre lesz szüksége abban az esetben is, amennyiben egy üzleti igény megoldását digitális alapokon képzeli el, akár egy önálló, egyedi szoftvertermék formájában.

HOGYAN SEGÍTÜNK MI?

Az üzleti analízist követően javaslatot teszünk akár a szükséges folyamatmódosításokra, akár az optimális fejlesztési környezetre, platformra, majd ezt követően vállalata igényének megfelelően részben vagy teljes egészében megtervezzük, végrehajtjuk fejlesztési projektjét, leszállítjuk az annak keretében definiált fejlesztéseket, kulcsrakész rendszereket.

miért vagyunk mi a legjobb választás önnek?

Profilunkból adódóan cégünk rendelkezik valamennyi, egy sikeres fejlesztési projekthez elengedhetetlen erőforrással/szereplővel, legyen szó projektvezetésről, az üzleti folyamatok elemzéséről, architektúra tervezésről, fejlesztésről vagy akár tesztelésről. Az elérhető technológiák széles skáláján tudunk tervezni vagy épp megvalósítani, ezzel is elősegítve az Ön vállalata számára optimális megoldás, szoftverarchitektúra kialakítását.