CONTRACKER

Szerződésnyilvántartó rendszer

Biztosítja a szerződések teljeskörű, online, egységes platformon történő rendezett nyilvántartását.

Ezt az alkalmazást a saját igényeink hívták létre, ugyanis cégünk növekedésének köszönhetően már-már átláthatatlanná vált a különböző típusú szerződések kezelése. Egységesen, közös platformon kívántuk megvalósítani a szerződésekkel kapcsolatos adatok, fájlok tárolását, követni az ezzel kapcsolatos adminisztrációt, és ehhez nem állt rendelkezésre megfelelően testreszabható dobozos termék.

A probléma megoldására olyan könnyen paraméterezhető és más rendszerekkel integrálható megoldást fejlesztettünk ki, ami teljes mértékben lefedi széleskörű – jellemzően minden gazdasági társaságnál analóg módon jelentkező – igényeinket.

IGAZODJON KI ÖN IS SZERZŐDÉSEI KÖZÖTT

CONTRACKER 

Hagyományos, telepített verzióban, vagy akár a felhőből is elérhető alkalmazás üzleti partner adatbázisként is működik, ahol az egyes partnerekre vonatkozó szerződések, adatok néhány kattintással elérhetőek.

A hozzáférési szinteket szerep alapú jogosultságokkal kezeljük, illetve automata értesítés is kérhető, ha például egy szerződés hamarosan lejár.

Az akár komplex hierarchiát is menedzselni képes rendszerben teljes mértékben kezelhetőek a keret- illetve eseti, megrendelői- illetve alvállalkozói szerződések, de akár a munkavállalói szerződések és kapcsolódó dokumentumok is. A rendszerben lehetőség van a szerződések összekapcsolt kezelésére is, például a projekt azonosítójának megváltozását elégséges csak egy helyen átvezetni

A megoldás nem csak beváltotta, hanem túl is szárnyalta az előzetes várakozásainkat, így a belső használat után dobozos termékként kínáljuk fejlesztésünket a szerződésállományok nyilvántartására. Folyamatosan dolgozunk a termék továbbfejlesztésén is, a napi használat során felmerülő igények standard megoldásokként történő megvalósításán.

keressen minket

elérhetőségeink 

Szívesen meghallgatjuk Önt és beszélgetünk Cégük elképzeléseiről.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 1. torony, 5. emelet

VAGY

ÍRJON akár innen