SAP - Skonto Platform megoldás

Keressen szállítói tartozásán vagy csökkentse vevői kintlévőségét

A Skonto Platform célja, hogy megerősítse a vállalatok partneri kapcsolatait, továbbá segítse a pénz hatékony felhasználását és allokációját a teljes ellátási láncon belül.

költséghatékony, gyors implementáció

SAP Integrált Megoldás 

A Skonto Platform gyorsan, költséghatékonyan felállítható skontó rendszereket működtet, mely automatizálja a partnerekkel történő kommunikációt egyfajta “aukciós” piactérként.

A platformmal egyszerűen, felesleges papírmunka nélkül magas, kockázatmentes hozamot érhet el szabad pénzállományán, továbbá gyorsan javíthat cash-flow helyzetén törekedve arra, hogy partnereivel történő együttműködés szorosabbá váljon egy win-win helyzet teremtésével.

Szállítói számláiból a gyorsabb számlafizetéssel költséget takaríthat meg, míg vevőinek adott skontó kedvezményekért plusz likviditáshoz juthat.

Hogyan működik?

A Skontó platform egy egyszerű regisztráció után azonnal használatba vehető, melyhez az AB Consulting Group saját fejlesztésű modulja implementálásával integrálja vállalata SAP rendszerét.

Folyamata:

Az Ön üzleti igényei alapján a folyamat testreszabható, valamint további funkciókkal (pl. SAP workflow megoldások) egyedi fejlesztés keretében kiegészíthető, bővíthető. 

keressen minket

elérhetőségeink 

Szívesen meghallgatjuk Önt és beszélgetünk Cégük elképzeléseiről.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 1. torony, 5. emelet

VAGY

ÍRJON akár innen