SAP E-számla

Moduláris, testreszabható elektronikus számlamegoldás

Az SAP E-számla modul egy könnyen kezelhető, vállalatra szabható, egyedileg konfigurálható megoldás, mely támogatja a hitelesített időbélyeg kérést, az elektronikus aláírást, valamint a számlák közvetlen emailen való kiküldését is.

Az SAP rendszer alapmoduljai a vállalati beállításoktól függően vezérlik az elektronikus számla kiállításának egyes lépéseit. A kialakításnak köszönhetően a megoldás független a számlázási folyamattól, szoftverkörnyezettől, elektronikus számlaformátumtól – ugyanakkor az SAP rendszerbe integrált.
Az E-számla modul lehetőséget biztosít időszak és üzleti partner szerint a számlatípus konfigurálására. A számlák mellé továbbá egyéb bizonylatok is csatolhatóak, pl. teljesítés igazolás vagy egyéb kapcsolódó dokumentum a megrendelő igényeinek megfelelően.

költséghatékony, gyors implementáció

E-számla 

A megoldás implementálásával a számlakiállítás folyamata, aktuális állapota folyamatosan monitorozható. Felmerülő hiba esetén megtekinthető a hiba keletkezésének helye és leírása, valamint a feldolgozás egyszerűen újraindítható a hiba elhárítását követően.

Előnyei:

keressen minket

elérhetőségeink 

Szívesen meghallgatjuk Önt és beszélgetünk Cégük elképzeléseiről.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 1. torony, 5. emelet

VAGY

ÍRJON akár innen