CV GENERATOR

Önéletrajznyilvántartó és generáló rendszer

Hatékony és online, egységes kinézetű önéletrajzok biztosítása sablonkezeléssel
Elterjedt gyakorlat, hogy az ajánlatok benyújtása során az ajánlatadónak rendelkezésre kell bocsátania a megvalósítás során bevonni kívánt munkatársak önéletrajzát. Működésünk során úgy láttuk, hogy ezen önéletrajzok nyilvántartása, frissítése rendkívül körülményes és feleslegesen sok energiát emészt fel, illetve végeredményében sokszor struktúrát és formázást tekintve különböző önéletrajzok készülnek el. Mindezeken túl a legnagyobb kihívást az érintett adatkörök GDPR szempontból megfelelő kezelése jelentette, ami szintén megnehezíti a nyilvántartással kapcsolatos műveleteket.
A probléma megoldására fejlesztettük ki a CV Generator alkalmazást, mely lehetővé teszi a munkatársaink kompetenciáinak, projekt- és munkatapasztalatoknak, valamint egyéb szakmai szempontból releváns információknak a részletes nyilvántartását.
Használatával az adatok nyilvántartása konzisztenssé válik, valamint a dinamikus sablonmotornak köszönhetően gyorsan és hatékonyan, kinézetében és felépítésében is egységes önéletrajzok generálhatóak vele. A CV Generator rögzített értékkészletek használatával teszi lehetővé a redundancia minimalizálását. A rendszer csak megfelelő jogosultság birtokában biztosít hozzáférést a munkatársak adataihoz, önéletrajzaihoz, és minden ezzel kapcsolatos tevékenységet megfelelő mélységben naplóz a visszakereshetőség érdekében. Természetesen lehetőség van a GDPR előírásoknak megfelelően a személyenkénti teljes adattörlésre.

Igazodjon Ki Ön is munkavállalói adatai között

CV GENERATOR 

A hagyományos, telepített verzióban, vagy akár a felhőből is elérhető alkalmazás humán erőforrások adatbázisaként is működik, ahol az egyes kollégákhoz tartozó adatok, valamint önéletrajzok néhány kattintással elérhetőek. Kifejezetten hasznos eszköz Munkaerőközvetítő, Fejvadász vagy projekt alapon működő cégeknek, ahol az önéletrajzok naprakész nyilvántartása elengedhetetlen a hatékony üzletmenet érdekében és fontos azok egységes megjelenítése.
A munkatársak egy űrlapot töltenek ki, amelyen rögzítik személyes adataikat, munka- és projekttapasztalataikat, tanulmányaikat és egyéb kompetenciáikat. Mindezen adatokat adminisztrátori jogosultsággal lehet jóváhagyni, és egyetlen kattintásra elkészül az önéletrajz DOCX és PDF formátumban a kiválasztott sablon mintájára. A rendszer dinamikusan kezeli a sablonokat, így tetszőleges számú magyar, illetve angol nyelvű sablon alakítható ki, akár egyedi szín vagy formázási beállítási lehetőségekkel.
A munkavállalók adatai és elkészült önéletrajzai egy helyen kerülnek tárolásra, ezáltal egyszerű visszakeresési és riportálási lehetőséget biztosít a vállalat számára.

keressen minket

elérhetőségeink 

Szívesen meghallgatjuk Önt és beszélgetünk Cégük elképzeléseiről.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 1. torony, 5. emelet

VAGY

ÍRJON akár innen