XRMS

Erőforrás- és ráfordítás nyilvántartó rendszer

BIZTOSÍTJA A VÁLLALAT HATÉKONYSÁGÁT, A PROJEKTEK PROFITABILITÁSÁT AZ EMBERI ERŐFORRÁS RÁFORDÍTÁSOK TERVEZÉSÉN, VISSZAMÉRÉSÉN KERESZTÜL
Operatív működésünk során kiemelkedően fontos, hogy munkatársaink projektekre, feladatokra szánt idejét meg tudjuk tervezni, valamint a ténylegesen ráfordított időt nyilván tudjuk tartani. Saját igényeink alapján fejlesztettük ki a testreszabható, könnyen paraméterezhető és egyéb rendszerekkel is integrálható xRMS (Next Resource Management System) rendszert.
Az xRMS naprakész teljeskörű visszajelzést nyújt a munkatársak időráfordításáról, valamint a múltbéli és jövőbeni tervadatok alapján hozzájárul a munkavállalók leterheltségének optimalizálásához. A rendszer használatával napi szinten monitorozhatóvá válnak a projektek tényleges ráfordításai és költségei, így a terv-tényszámok rendszeres ellenőrzésével megfelelően kontrollálható az adott projekt elvárt profitabilitási szintje.

ráfordítások, költségek - legyen naprakész!

XRMS 

A rendszer egy böngészőben elérhető, reszponzív felületet biztosító, könnyen paraméterezhető és más rendszerekkel integrálható megoldás, ami teljes mértékben lefedi a széleskörű – jellemzően minden gazdasági társaságnál analóg módon jelentkező – igényeket.

A projektek rögzítése során megadható, hogy azon mely munkatárs, milyen szakértelemmel, funkcióval vesz részt, és milyen típusú jogosultsági szerepkörrel bír. Ilyen szerepkör lehet például a projektvezető, aki a ráfordításokat jóváhagyó személye. A felhasználókhoz szakértelmenként rögzíthető az egységnyi ráfordítási költség, mely akár projektenként eltérően is definiálható. A projekthez erőforrás- és költségterv is létrehozható.

A munkatársak az óranyilvántartó lapokon regisztrálják adott periódusonként az időráfordításukat, ami rendszerintegráció segítségével akár automatizálható is. A periódus végén a jóváhagyói szerepkörrel rendelkező felhasználóknak lehetőségük van a tételeket jóváhagyni, vagy megfelelő indoklás mentén elutasítani.

Az xRMS alkalmas a munkatársak részére KPI célkitűzés definiálására, valamint azok teljesülésének visszamérése is, így nagyban egyszerűsíti és transzparenssé teszi a célkitűzésre épülő javadalmazási rendszert is.

Folyamatosan dolgozunk a termék továbbfejlesztésén is, a napi használat során felmerülő igények standard megoldásokként történő megvalósításán.

keressen minket

elérhetőségeink 

Szívesen meghallgatjuk Önt és beszélgetünk Cégük elképzeléseiről.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 1. torony, 5. emelet

VAGY

ÍRJON akár innen